Om oss

Zeboo, tidigare15 kvm, har funnits sedan 2008. Vår första stuga var minivillan-Gotland, vilken blev en oerhört populär stuga. Främst på grund av den effektiva planlösningen. Varje kvadratcentimeter är utnyttjad. Detta är något vi värnar mycket om, att göra en liten stuga effektivt planerad. Allt ska vara möjligt att användas på ett sätt som är bäst för varje kunds egna behov och ändamål.

Alla stugorna ritades ursprungligen av Michael Wigercrantz. 2014 klev Paf Design in med sin arkitekt Per Fuhr in i företaget. Per och Michael slog ihop sina idéer de började arbeta under namnet zeboo. Tillsammans ritade och planerade de dessa fantastiska arkitektritade minivillor.

De utformade stugor i en hög kvalitet till rätt pris i en moderna nordisk design.

Per och Michael bestämde att de ursprungliga stugorna skulle stå för grunden till de nya husen. De utvecklade idéer om smarta lösningar på liten yta i en vacker byggnad.

Vi är glada över att kunna göra läckra kvalitetshus tillgängliga till de som vill köpa en stuga i moduler eller bygga själv från ritningar.

Så välkomna in på zeboo.se! Titta runt, bli inspirerad och se vad som skulle passa er. När du väl bestämt dig så kan du enkelt köpa ritningen direkt via nätet och sätta igång bygget. Alternativet är att köpa färdiga moduler av det huset du önskar. Det kommer direkt från vår fabrik och leveranstiden beror på årstid. Målet är dock att kunna leverera en stuga på max 4 veckor.