15kvm

Gotland

Gotland har 2 rum som kan användas för olika ändamål. Ha den som bastu med en sällskapsdel, eller en mysigt inredd sällskapsdel. Kanske vill man göra ett litet sovrum och resten till sällskapsrum. När man kommer i i Gotland har man en hall, i anslutning till hallen kommer man in i ett sovrum. Där inne ryms det en 120cm säng, eller en våningssäng om man vill. Längre in i stugan ligger stora rummet där man har plats för köksdel. Även här har vi planerat stora fönster för generösa ljusinsläpp. 

 

Lysekil

Lysekil är en stuga med många möjligheter. Förslag är att göra ett stort allrum med en sovalkov eller att göra stugan till ett gästhus med 2-3 sovrum. Vår modell har 2 stora skjutpartier som öppnar upp till en härlig veranda, där man kan avnjuta många sköna sommarkvällar. 

Djurö

Djurö är en stuga som har en trappa på utsidan av stugan som leder upp till en takterrass. När man är på terrassen har man en fin utsikt över vackra ängar och glittrande hav. Varma sommardagar fläktar vinden och man får lite svalka. Inne i stugan finns ett litet separat rum. Stugan har stora fönsterpartier som gör att det känns som att man befinner sig nära naturen. En tidig morgon kan man kanske ha turen att få se rådjuren strosa förbi. 

Klövsjö

Klövsjö byggdes för att kunna användas som en lyxig bastu med ett omklädningsrum, dusch och ett relaxrum. När man kommer in i bastudelen är lavarna placerade längs med stugan. Mittemot lavarna löper stora fönster . Att sitta i värmen med ljuset som sköljer in, ger ett stort lugn. Luta sig tillbaka och bara slappna av. På ena gaveln av stugan finns det ett litet rum där man med fördel kan förvara ved.